Macél Bt.

Pályázatok

 A Macél-Bt. technológiai fejlesztése

Cégünk „Technológiai fejlesztés a Macél Bt-nél” című, GINOP-1.2.2-16-2017-00257 jelű pályázata során 6 500 000 Ft összegű támogatást nyert eszközbeszerzésre. A pályázat során a gyártókapacitáshoz és a technológia minőségének javításához szükséges gépbeszerzés valósul meg, mely 50%-a az Európai Fejlesztési Alapból (ERFA) és hazai központi költségvetési előirányzatból kerül finanszírozásra. Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2018.06.30.

A projekt során beszerzésre kerül 1 db OPTI L44 CNC síkágyas eszterga. A tervezett feldolgozó technológia hatására növekszik tevékenységünk költséghatékonysága és javul az előállított termékek minősége, bővül a fémforgácsoló kapacitásunk. Továbbá növekszik az egyedi gyártás rugalmassága a megrendelőink kiemelt igényéhez igazodva.

A CNC síkágyas eszterga beszerzése hozzájárul a gyártási technológia minőségének növeléséhez, mert a korszerű, magas műszaki színvonalú, csúcstechnikát képviselő eszköz üzembe helyezésével növekszik a rendelkezésünkre álló technológiai eszközállomány minőségi összetétele. Az esztergagép hatékony működésének köszönhetően a termelés önköltsége is csökken, így a vele előállított termékek hozzáadott-értéke növekszik.

 

 

Lezárult cégünk technológia fejlesztő beruházása

Végére ért a MACÉL Fémforgácsoló, Építőipari és Szolgáltató Betéti Társaság technológia fejlesztő beruházása. A cég az Európai Regionális Fejlesztési Alapból (ERFA) és hazai központi költségvetési előirányzatból nyert 6 500 000 Ft összegű támogatást, melyből a gyártókapacitáshoz és a technológia minőségének javításához szükséges gép került beszerzésre. A támogatás mértéke 50 %.

A projekt befejezése 2017. július 26-án valósult meg.

A PROJEKT SORÁN AZ ALÁBBI GÉP KERÜLT BESZERZÉSRE:

  • 1 db OPTI L44 CNC síkágyas eszterga

A projekt hozzájárul stratégiai céljaink eléréséhez; növeli a gazdálkodás eredményeit és hozzájárul a tevékenység hosszú távú fenntarthatóságához, ezáltal lehetőséget teremt a munkahelyek megtartásához is.

1,016 total views, 1 views today